Finansiering

Betala din tandvård smidigt hos oss!
Genom vårt samarbete med Payzmart kan du som kund hos MyDentist enkelt betala tandvård upp till 100,000 kr. Efter besöket skickar vi dig en faktura som du i lugn och ro hemma kan välja att betala inom 14 dagar, skjuta fram 10 dagar eller delbetala på upp till 3 år.

Kontakta din klinik så berättar vi mer!

Så här fungerar Payzmart:
• Alltid 14 dagars kostnadsfri faktura
• Betala hela beloppet eller välj delbetalning på mellan 3-36 månader
• När du fått hem din faktura, ansök enkelt och smidigt om delbetalning på https://my-account.payzmart.se

  • Fått flera fakturor? Slipp extra start- och aviavgifter genom att slå ihop fakturorna till en enda delbetalning hos Payzmart.

 

Här har vi sammanfattat det viktigaste om Payzmarts avtalsvillkor. Vill du veta mer bör du läsa de fullständiga avtalsvillkoren på payzmart.se

Vad krävs för att få delbetala?
För att kunna nyttja Payzmarts delbetalningstjänster måste du ha fyllt 18 år, ha ett svenskt personnummer och en svensk folkbokföringsadress som inte är en postbox.

Delbetalning via Payzmart – Så funkar det
När din behandling är klar hos oss kan du be att få en faktura från Payzmart. En kreditprövning görs och du får fakturan inom några sekunder vid godkänt besked. Kreditprövningen baseras på kreditinformation om dig som Payzmart inhämtar från kreditupplysningsföretag samt annan relevant information. Kreditprövning via Payzmart syns inte för andra företag och påverkar inte kreditbetyget.

Hur mycket kostar delbetalning hos Payzmart?
Kostnaderna för delbetalning via Payzmart består av en uppläggningskostnad om 95-495 kr beroende på delbetalningslängd, aviseringskostnad om 29 kr per avi samt en ränta om 9,95 %. Om du vill dela upp en betalning på till exempel 15 000 kr på 12 månader kommer din effektiva årsränta att uppgå till 19,37 % enligt konsumentverkets riktlinjer för uträkning av effektivränta. Det totala beloppet att betala blir i detta exempel 16 464 kr.  Alltså betalar du 1 646 kr mer än behandlingskostnaden i detta fall.

Payzmart kan komma att ändra krediträntan uppåt eller nedåt. Detta kan bara ske om något inträffar som Payzmart inte kunde förutse när avtalet ingicks. En sådan händelse skulle kunna vara kreditpolitiska beslut eller ändrade upplåningskostnader.
På hemsidan payzmart.se kan du ta del av den standardiserade europeiska konsumentinformationsblanketten.

Betalningar
Varje månad skickas en inbetalningsavi till dig. På den står det belopp du ska betala och när det ska vara betalt. Du kan betala ett högre belopp än det som anges på avin och du kan när som helst slutbetala krediten. Inbetalningar räknas av mot avgifter och ränta och sist mot själva krediten.

Utebliven betalning
Om du inte betalar i tid debiteras du en påminnelseavgift om 60 kr och vid ytterligare försening en avgift om 29 kr. Du debiteras dessutom en dröjsmålsränta om 24 % utöver gällande referensränta. Vid väsentligt dröjsmål kan hela kreditbeloppet förfalla till omedelbar betalning. Kreditbeloppet består av kvarstående skuld inklusive ränta, påförda kostnader och avgifter.

 

Prata med oss på kliniken så berättar vi mer!