Tandprisskollen – Jämför priser.

Vad är tandpriskollen?

För att göra det lättare för dig som patient att jämföra priser har TLV(Tandvårds- & läkemedelsförmånsverket) tagit fram Tandpriskollen, en digital prisjämförelsetjänst för tandvård.

Det är fri prissättning på tandvårdsmarknaden. Det innebär att varje tandläkare och tandhygienist kan ta vilket pris de vill för den tandvård de utför.

Tandpriskollen ska ge patienter en bild av prisnivåerna hos både Folktandvården och privata tandläkare och gör det möjligt för dig att jämföra priserna för olika behandlingar, men även för enskilda åtgärder per mottagning. Alla behandlingar och åtgärder som visas i tjänsten är sådana som omfattas av det statliga tandvårdsstödet och priserna baseras på det som patienter faktiskt har betalat för sin tandvård.

Vad kostar tandvård hos MyDentist?

Vi på MyDentist erbjuder enligt tandvårdskollen de lägsta eller bland de lägsta priserna på tandvård och kan dessutom genom vårt samarbete med Payzmart erbjuda dig som kund hos MyDentist att bekvämt betala av din tandvård helt räntefritt i upp till ett år. Du har alltid 30 dagars kredit efter din behandling och kan i lugn och ro hemma bestämma om och hur du vill dela upp din betalning. Maximalt kan du finansiera 100 000 kr. Kontakta oss så berättar vi mer.