Vill du vara med och skapa framtidens tandvård?

Framtiden är här! Vill du följa med oss och forma morgondagens tandvård? MyDentist är en ny tandvårdskedja som nu expanderar i Sverige. För att skapa Sveriges bästa tandvård söker vi nu Tandläkare, Tandhygienister, Tandsköterskor, Receptionister samt Platschefer som skall vara med och bygga upp framtidens tandvårdskedja. Kanske jobbar ni redan ihop?

Detta söker vi

Anser du precis som oss att tandvårdsbranschen har stått still under alldeles för lång tid och att det är dags att revolutionera kundupplevelsen i denna traditionella bransch? MyDentist är ett bolag som skall göra precis detta! Vi har tidigare genomfört en liknande förändring i optikbranschen så vi vet vad vi talar om när vi bygger vår vision.

Bolaget kommer att använda den senaste tekniken från både tandvårdsbranschen och närliggande branscher. Allt för att fokusera på kunden och att göra mötet med kunden så enkelt, lättillgängligt och med så hög kvalitet som möjligt.

Vi letar nu efter erfarna och drivna Tandläkare, Tandhygienister, Tandsköterskor, Receptionister och Klinikchefer som gillar förändring, brinner för att utveckla, förnya och utmana befintliga arbetssätt och konventioner. Du bör ha några års erfarenhet men du har inte arbetat så länge så du använder meningar som ”så här har vi alltid gjort”!

Är du beredd på att ta nästa steg i både din yrkesmässiga roll men, inte minst, i din personliga roll?

Om vi inte just nu söker på er ort skicka gärna in en spontanansökan.

Spontanansökan