I oktober öppnar sveriges modernaste tandläkare i Kalmar.

Vi har avskaffat väntetiderna

MyDentist är Sveriges snabbast växande tandvårdskedja med över 35.000 nöjda patienter. Som en del av vår resa mot att finnas tillgängliga i hela Sverige öppnar vi nu i centrala Kalmar på Norra Långgatan 13, ett stenkast från Systembolaget.
Med hjälp av moderna kliniker och den senaste tekniken har vi ­ut­vecklat och moderniserat tandvårdens arbetssätt och därigenom nästan helt lyckats avskaffa väntetider – vi lovar dig alltid en tid inom 48 timmar, ofta redan samma dag.

 

 

Vi har experter inom all tandvård, ­vilket säkerställer kvaliteten på alla behandlingar. Så oavsett om du behöver ett avancerat implantat, en tandblekning eller bli av med ­lite tandsten så finns vi här för dig. Utan långa köer och onödig smärta och värk. Vi utgår alltid ifrån dig. Du ska må bra, känna dig avslappnad, samtidigt som du ska få sveriges bästa tandvård till ett attraktivt pris.
Vi har öppet både vardagar och helgdagar, dagtid ­såväl som kvälls­tid och erbjuder alltid drop-in och akuttider. Och du bestämmer själv när du vill göra ditt tandläkarbesök, du får alltid en tid inom 48 timmar och oftast snabbare än så.
Välkommen in och hälsa på oss i centrala Kalmar så bjuder vi på en tandkontroll värd 885:-.
Våra öppettider är vardagar 07-19 och lördagar 10-15.

98% kundnöjdhet

På MyDentist finns all expertkompetens och den senaste utrustningen som krävs för att kunna utföra alla behandlingar, från tandstensborttagning till avancerade tandimplantat. Men det är inte det som är det unika! Vi tycker nämligen att ingen ska behöva vänta på tandvård, och garanterar därför en tid inom 48 timmar. Och om det är bråttom en akuttid oftast samma dag. Detta uppskattas av våra patienter!

Stor tandvårdsbutik

Hos MyDentist hittar du Sveriges största tandvårdsbutik. Vi ligger i markplan på Norra Långgatan 13 och när du stiger in är det första som möter dig Sveriges största tandvårdsbutik där du hittar allt du behöver för en god munhälsa.

Avslappnande miljö

Vi är specialister på att ta hand om dig som tycker det är obehagligt att gå till tandläkaren. Förutom att vi har utbildad personal för detta så luktar det inte som det brukar hos tandläkaren och vi har en mysig inredning som för tankarna mer till ett spa än en traditionell tandläkarmottagning. Detta tillsammans med den lugna musiken och att du kan ligga och titta på TV under behandlingen gör att du slappnar av på ett sätt som du normalt inte gör hos tandläkaren.

Gratis tandkontroll

För att fler ska kunna ta del av MyDentist unika upplevelse så får just nu alla förstagångskunder över 24 år en komplett undersökning inkl röntgen gratis, utan förpliktelser. Har du innestående ATB använder vi det. Väljer du sedan att utföra någon behandling till MyDentist attraktiva priser så får du marknadens bästa garantier