MyDentist samlar branschen i Falun och Borlänge – samarbete och glädje ska skapa bättre tandhälsa

juni 9, 2022

MyDentist, en av Sveriges mest expansiva tandvårdskedjor med elva mottagningar runt om i Sverige, öppnade nyligen mottagningar i Falun och Borlänge. Nu samlar man den lokala dentalbranschen vid två olika tillfällen för ”after work” för att tillsammans skapa bättre tandhälsa i regionen, nätverka och ha trevligt tillsammans.

– Det är helt fantastiskt, nästan alla tandläkarkliniker i både Falun och Borlänge kommer till oss. Man märker verkligen att behovet av samarbete och att träffas inom branschen är stort och det tycker vi är väldigt roligt. Dessutom kommer flera leverantörer som vill skapa en närmare relation till branschen, säger Johan Södergren, expansionschef på MyDentist.

Vad: Branschen för bättre tandhälsa
Ett fyrtiotal branschkollegor samlas i vardera MyDentist-klinik i Falun och Borlänge. De leverantörer som kommer är: Curaprox, TePe, Implant Solutions, Unident. Dessutom finns representanter från MyDentist ledning på plats.  

Var & när:
MyDentist Falun, Slaggatan 1, tisdag 7/6 kl. 18.00-
MyDentist Borlänge, Stationsgatan 10, onsdag 8/6 kl. 18.00-

Ackreditering: Anders Ekhammar, pressansvarig MyDentist, +46 (0)70 746 25 79 alt. anders.ekhammar@perspective.se

– Framför allt hoppas jag på att vi får en fantastiskt trevlig kväll tillsammans där vi lär känna varandra och kan börja dialogen om hur vi tillsammans skapar en bättre tandhälsa i regionen. Jag tror inte att något liknande har gjorts här och därför är det lite extra roligt, säger Johan Södergren.

 

För ytterligare information:

Johan Södergren, expansionschef på MyDentist, tfn +46 (0)70 780 57 76

Anders Ekhammar, pressansvarig på MyDentist, tfn +46 (0)70 746 25 79 alt. anders.ekhammar@perspective.se

www.mydentist.se

Dela

Bläddra mellan nyheter