Finansiering

Delbetala smidigt med vår Arvato-kredit.
Genom vårt samarbete med Arvato Financial Solutions kan du som kund hos MyDentist bekvämt betala av din tandvård helt räntefritt i upp till ett år. Du har alltid 30 dagars kredit efter din behandling och kan i lugn och ro hemma bestämma om och hur du vill dela upp din betalning. Maximalt kan du finansiera 50 000 kr. Kontakta oss så berättar vi mer.

Så här fungerar krediten:
• Alltid 30 dagars fri kredit
• Betala hela beloppet utan extra kostnad eller välj delbetalningsalternativ
• När du fått hem din faktura ansök enkelt och smidigt om delbetalning via fakturainfo.se

Här har vi sammanfattat vad som är viktigaste om Arvatos avtalsvillkor. Om du vill veta mer bör du läsa de fullständiga avtalsvillkoren på arvato.se

Vad krävs för att få delbetala?
För att kunna nyttja Arvatos delbetalningstjänster måste du ha fyllt 18 år. Du måste också ha ett svenskt personnummer och en svensk folkbokföringsadress som inte är en postbox.

Ansökan om delbetalning via Konto
Konto söker du på www.fakturainfo.se. När du ansöker om kredit kommer Arvato att genomföra en kreditprövning. Kreditprövningen baseras på kreditinformation om dig som Arvato inhämtar från kreditupplysningsföretag samt den information som du lämnat i samband med din ansökan.

Hur mycket kostar det?
Kostnaderna för delbetalning via Arvato Konto består av en uppläggningskostnad om 195 kr, aviseringskostnad om 29 kr per avi samt en ränta om f.n. 0,66 % per månad. Om du vill dela upp en betalning på till exempel 15 000 kr och delar upp betalningen på 12 månader kommer din effektiva årsränta att uppgå till 15,63 %. Det totala beloppet att betala blir i detta exempel 16 198 kr.

Arvato kan komma att ändra krediträntan uppåt eller nedåt. Detta kan bara ske om något inträffar som Arvato inte kunde förutse när avtalet ingicks. En sådan händelse skulle kunna vara kreditpolitiska beslut eller ändrade upplåningskostnader.
På hemsidan arvato.se kan du ta del av den standardiserade europeiska konsumentinformationsblanketten.

Betalningar
Varje månad skickas en inbetalningsavi till dig. På den anges det minsta belopp som du ska betala och när det ska vara betalt. Du kan betala ett högre belopp än det som anges på avin och du kan när som helst slutbetala krediten. Inbetalningar räknas av mot avgifter och ränta och sist mot själva krediten.

Utebliven betalning
Om du inte betalar i tid debiteras du en förseningsavgift om 80 kr och därefter en påminnelseavgift om f.n. 60 kr per skriftlig påminnelse. Du debiteras dessutom en dröjsmålsränta om 19,5%. Vid väsentligt dröjsmål är hela kreditbeloppet förfallet till omedelbar betalning. Kreditbeloppet består av kvarstående skuld inklusive ränta, påförda kostnader och avgifter.

 

Ansök om finansiering