Sälj din klinik

Gör ditt livs affär. Du har under ett antal framgångsrika år drivit din egen tandvårdsklinik. Tack vare ditt eget engagemang, duktiga medarbetare och nöjda patienter har tillväxt och lönsamhet varit god.  Dags att sälja med andra ord!

 

Är detta en motsägelse?

Nej, för klinikens värde står ofta i direkt proportion till ditt eget engagemang och din drivkraft. Kort sagt är värdet på topp när du själv är på topp. Erfarenheter och branschinsikter visar att när du passerat zenit, gissningsvis kring 55-års strecket,  börjar intäkterna och patienttillströmningen avta och därmed minskar även värdet på verksamheten. Vår enkla rekommendation är med andra ord att sälja när värdet är på topp och inte vänta. På så sätt maximerar du utdelningen på ditt hårda och hängivna arbete. Då kan du börja trappa ner, njuta av dina händers verk och samtidigt skapa nya möjligheter för dig själv.

Hör av dig om det känns rätt!

Att sälja en egen verksamhet är inget lätt beslut och sker sannolikt bara en gång i livet. Samtidigt är det kanske ditt livs möjlighet. I alla händelser så tjänar du på att kontakta oss. Vi har både de erfarenheter som behövs och en väl genomarbetad process, som gör att du kan känna dig trygg och ha full kontroll över hela försäljningen.

Tveka därför inte att kontakta oss för mer information och få svar på alla dina frågor. Du har allt att vinna och inget förlora.