Sälj din klinik

Gör ditt livs affär. Du har under ett antal framgångsrika år drivit din egen tandvårdsklinik. Tack vare ditt eget engagemang, duktiga medarbetare och nöjda patienter har tillväxt och lönsamhet varit god.  Dags att sälja med andra ord!

 

Har du funderat på att sälja din klinik?

Har du funderat på att förändra din vardag och kanske sälja din klinik?
Att sälja sin klinik behöver inte innebära att man ska sluta att arbeta med sina patienter, snarare finns det möjlighet att det kan bli tvärtom. Mer tid för patienterna, mindre tid på icke kliniskt arbete.
Samtidigt kan detta vara steget som ger dig möjlighet att inom kort gå i en välförtjänt pension, om det är det du önskar? Alla har olika perspektiv och olika önskningar. Det förstår vi.

När man börjar tänka i banorna att man kanske på sikt skall sälja sin klinik så uppstår det självklart många frågor.
Vill jag gå i pension, vill jag koncentrera mig på patienterna, slippa administration och bemanningsfrågor eller finns det kanske andra personliga skäl?
Oavsett ditt skäl så vill vi gärna ha en diskussion med dig om hur vi kan vara en samtalspartner och en möjlig köpare av din klinik.

Vår svenska tandvård har under en tid varit under förändring, och det är en utveckling som kommer att fortsätta.
För den enskilda privatkliniken byggs det upp en större och större adminstrativ börda samtidigt som kundernas förväntan på en ökad tillgänglighet gör sig påmind.
Samhället digitaliseras, och så gör även tandvården. Med digitalisering kommer krav på investeringar.

I My Dentist-familjen har vi jobbat fram en arbetsform där tandläkarna får vara tandläkare, och vi kan avlasta dig och dina kollegor från tungrodd administration.
Tack vare att vi är en större organisation kan vi även hantera krav på en ökad tillgänglighet utan att det blir en börda för den enskilde.
Vi hanterar även alla bemanningsfrågor vilket även det frigör tid för dig.

Har du funderat på att sälja din klinik, och få en ny bättre vardag? Kontakta oss så pratar vi mer om de möjligheter som finns just i ditt unika fall.

Ur vårt perspektiv är det viktigt att både du, dina anställda och dina kunder tas väl om hand, och därför är detta en process som vi gemensamt tar stegvis. Vi förstår att varje klinik är unik, och att varje ägare har en unik situation.

Maila mig på martin.norder@mydentist.se eller ring mig på 0703-00 63 00 så tar vi ett förutsättningslöst samtal.

Kontakta mig

Vilken tid passar bäst för kontakt?

Förmiddag 8-12Lunch 12-13Eftermiddag 13-17Kväll 17-19