{{ message.header }}

{{ message.text }}

Våra tjänster

MyDentist erbjuder framförallt traditionell och estetisk tandvård men med en kundupplevelse som du inte har upplevt tidigare. Det enklaste sättet att ta del av vårt utbud är att ta klivet in på vår klinik så berättar vår trevliga personal mer om vad vi kan erbjuda just dig. Det är alltid enkelt att hitta till våra kliniker eftersom de ligger med ett centralt och lättillgängligt läge.

Allmäntandvård

Vi erbjuder allmäntandvård anpassad efter dina individuella behov och önskemål. Inom allmäntandvård så gör vi regelbundna undersökningar, förebyggande tandvård, lagningar, ersättning av tänder och rotbehandlingar.

Tandhygienist

Grunden till en god tandhälsa läggs oftast av våra tandhygienister. Våra hygienister arbetar främst med förebyggande tandvård för att du skall slippa svårare behandlingar men de arbetar även med pågående behandlingar för att förbättra sjukdomar och hälsan. Med en bra munhälsa har det visat sig att det finns möjlighet att minska risken att drabbas av hjärt- och kärlsjukdom (Parodontit kan öka risken). Med regelbundna besök hos våra tandhygienister minskar du risken för karies, tandlossning och infektioner och undviker både dålig andedräkt och missfärgningar.

Brush-up

En ordentlig uppfräschning av dina tänder och din mun! Vill du få ljusare tänder och få bort fläkar samt missfärgningar och återuppleva den där härliga rena känslan du hade sist du gick ifrån din tandhygienist med en välputsad och ren mun. Våra duktiga tandhygienister kommer ägna dig ca 20 minuter för att blästra, putsa och konservera ditt leende

Pris från 395:- (Ord pris 795:-) kr

Estetisk tandvård

Vi vet hur viktigt det är för både självkänslan och självförtroendet att vara nöjd med sina tänder. Hos MyDentist kan du genomföra både Whitening och Estetisk tandvård. Allt för att öka ditt välbefinnande! Om det är något område inom tandvård som det har skett en gigantisk utveckling i material och teknik så är det för att förbättra och skapa den perfekta färgen och formen för just ditt leende. Kom förbi hos oss, eller boka en tid, för att diskutera med vår duktiga personal om hur vi kan förbättra ditt leende utifrån dina individuella önskemål och förutsättningar.

Prislista

Här hittar du våra priser för olika behandlingar.
Prislista

Finansiering

Genom vårt samarbete med Arvato Financial Solutions kan du som kund hos MyDentist bekvämt betala av din tandvård. Du har alltid 30 dagars kredit efter din behandling och kan i lugn och ro hemma bestämma om och hur du vill dela upp din betalning. Maximalt kan du finansiera 50.000 kr. Kontakta oss så berättar vi mer!
Kontakta oss

Alltid hos MyDentist

Centralt läge
Öppet kvällar och helger
Drop-In
Fast pris på tandvård
Boka