Sälj din klinik

Gör ditt livs affär! Du har under ett antal framgångsrika år drivit din egen tandvårdsklinik. Tack vare ditt eget engagemang, dina duktiga medarbetare och nöjda patienter har tillväxt och lönsamhet varit god. Dags att sälja med andra ord. MyDentist ger dig möjligheten att sälja din klinik och antingen gå ner i arbetstid eller fortsätta jobba och kunna utveckla dig själv och din yrkesroll. 

 

Funderar du på att sälja din klinik? Vänta inte!

Om du går i tankarna att gå ner i arbetstid, kanske helt sluta jobba eller vill hitta en annan roll i ditt yrkesliv och ägna dig åt det du tycker är viktigt i livet ska du inte vänta för länge. När din drivkraft och ditt engagemang avtar minskar nämligen värdet på din praktik i samma takt.

MyDentist är en av Sveriges snabbast växande tandvårdskedjor med ambition att bli en av de största och modernaste aktörerna i branschen. Vi kan erbjuda dig flera olika lösningar som passar just dig och dina behov. Oavsett om du väljer att utveckla eller avveckla din yrkesroll.

Modell 1: Sälj din klinik, frigör kapital och jobba kvar.

Är du trött på t ex administration och personalansvar men fortfarande vill ägna dig åt tandvård och dina patienter är detta en perfekt lösning. Vi på MyDentist är måna om att du som behandlare skall kunna ägna så mycket tid som möjligt med dina patienter och att mötet med patienten ska bli så enkelt, lättillgängligt och med så hög kvalitet som möjligt. Därför är du fortfarande med och utvecklar praktiken, antingen som anställd eller som konsult, samtidigt som du frigör kapital för att kunna ägna dig åt det du tycker är viktigt och låter oss ta hand om personalen och all tung administration.

Du kan sedan själv bestämma om du vill ha en ledande roll med ansvar för teamets och praktikens utveckling eller om du vill fokusera på att utveckla din yrkesroll inom tandvård tillsammans med dina kollegor.

Modell 2: Sälj din klinik och trappa ner eller sluta jobba helt.

Dags för en ny vardag? Du kanske har drivit din klinik under många år och känner att tiden är rätt för att börja trappa ned och få lite mer tid till dina fritidsintressen? Kanske är det till och med dags för pensionering, för att till 100% kunna ägna dig åt dina fritidsintressen? Oavsett vad du vill göra kan MyDentist möta dina önskemål. Vi tar väl hand om både din personal och dina patienter och skräddarsyr en lösning som passar just dig. Du kan själv bestämma din arbetstid, hur mycket ledigt du vill ha och vilken roll du föredrar. Antingen som anställd eller konsult. Blir du en del av MyDentist får du det bästa av två världar, både pengar över och mer fritid.

 

Förvärvsprocessens olika steg

 

Vid frågor tveka inte att kontakta oss.

Johan Södergren

Expansionsansvarig

Johan.sodergen@mydentist.se

0707-80 57 76

 

 

 

 

Klinikvärdering

Fyll i nedan formulär för en kostnadsfri värdering av din klinik. Vi återkommer till dig inom 48 timmar med en indikativ värdering.

    Vilken tid passar bäst för kontakt?

    Förmiddag 8-12

    Lunch 12-13

    Eftermiddag 13-17

    Kväll 17-19