Vill du jobba i Kalmars modernaste tandvårdsklinik med butik?

MyDentist är Sveriges snabbast växande tandvårdskedja med kliniker i många av Sveriges större städer. Vi har ett tydligt koncept där vi erbjuder våra ­patienter en förbättrad tandhälsa på ett lättillgängligt, enkelt och attraktivt sätt. Detta genom professionella behandlingar, hög service, modern utrustning och den senaste tekniken. Vi planerar nu för en klinik i Kalmar och söker dig som vill vara med från start och sätta oss på kartan i Småland. Till vår nya klinik på Norra Långgatan 13 i Kalmar söker vi

Tandläkare     Tandhygienister     Tandsköterskor     Platschef

Våra kliniker är alltid centralt belägna på gatuplan där man också hittar våra välsorterade tandvårdsbutiker. Vår vision, att bli Sveriges mest rekommenderade tand­läkare, ska göra oss till Nordens största privata tandvårds­kedja. Med ett koncept som tidigare inte funnits inom svensk tandvård.

Patientupplevelsen

Hos oss på MyDentist är patientupplevelsen i fokus. För att kunna leverera en hög sådan krävs framförallt engagerade medarbetare och en bra miljö. MyDentist har därför mycket tilltalande lokaler, den senaste tekniken och en snygg design som man normalt inte är van vid i en tandvårdsklinik. Vi hör ofta att den påminner mer om ett spa än en tandvårdsklinik tack vare att vi bland annat tagit bort ”tandvårdslukten” och spelar lugn och avslappnande musik i loungen (väntrummet). Detta uppskattas av både patienter och personal.

Vi på MyDentist vet att varje patient är unik och därmed också behandlingsbehoven. Vi sätter alltid den enskilde patientens bästa i fokus och använder oss därför självklart av den senaste tekniken inom tandvård.

MyDentist Academy

Tack vare engagerad och kompetent personal har vi över 98% kundnöjdhet och för att säkerställa att alla våra anställda utvecklas och har rätt kompentens jobbar vi kontinuerligt med kompetensutveckling. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare vilket vi bara kan bli genom att ha engagerade medarbetare. Detta når vi genom att ge dem rätt förutsättningar för att utföra sina arbetsuppgifter på ett så bra sätt som möjligt. Vi bygger nu upp MyDentist Academy som ska säkerställa att vår kompentens ligger i framkant inom tandvård.

Vill du vara med och forma din arbetsplats?

Nu har du en unik möjlighet att vara med att etablera och bygga upp Kalmars modernaste tandvårdsklinik tillsammans med övriga medarbetare. Hos oss är alla lika viktiga oavsett vilken position man har då styrkan ligger i det gemensamma teamet. Vi letar efter dig som vill vara med och forma din egen arbetsplats och därigenom skapa den lokala kultur som vilar på MyDentist gemensamma värderingar. Initialt kommer vi vara en grupp på ca 10 medarbetare som under de närmaste åren beräknas växa till ett 30-tal personer.

Varför ska du arbeta på MyDentist?

Våra nuvarande dryga 170 medarbetare svarade följande när de fick frågan vad det är som gör att det är så bra att arbeta på MyDentist:

  • möjlighet till marknadens bästa ersättning
  • arbeta med den senaste tekniken i en trevlig arbetsmiljö
  • möjlighet att påverka sin arbetsuppgifter
  • personlig utvecklingsplan och årlig vidareutbildning
  • stort gehör för tankar och idéer om hur tandvården ska utvecklas
  • en platt organisation med nära till beslut och framåtriktade kollegor
  • möjlighet att arbeta på andra orter runt om i Sverige
  • möjligheten att arbeta hel- eller deltid
  • arbeta som konsult

Vill du också bli en del av vårt framgångsrika team så gå in och sök den tjänst du är intresserad av.

Vi söker nyfikna människor.

Vi letar efter dig som vill ha en utmaning och som vill utveckla både dig själv och tandvårdsbranschen. Känner du igen dig i vår beskrivning? Klicka på någon av länkarna här nedan för att läsa mer om din yrkesroll och skicka sedan in ditt CV med personligt brev. För frågor och funderingar slå en signal till HR-Chef Marianne Rehn 072-401 63 25. Välkommen till oss på MyDentist!

Tandläkare

Vi söker både tandläkare med mångårig erfarenhet och dig som är relativt ny inom yrket.

Tandhygienister

VI letar efter dig som brinner för ditt yrke som legitimerad tandhygienist

Tandsköterskor

Vill du vara med och förändra är du rätt person för oss.

Platschef

Ett jobb för dig som vill bygga Smålands mest framgångsrika team.

Nya fräsch klinik med Sveriges största tandvårdsbutik och den senaste tekniken.