Tandblekning

Du kan få vita tänder och ett fräscht leende enklare och snabbare än du anar. En tandblekning är både skonsam och snabb. Våra professionella behandlingar tar effektivt bort de där missfärgningarna och fläckarna som du länge önskat bli av med.

På MyDentist erbjuder vi tandblekning till alla över 18 år. Däremot inte till dig som är gravid eller ammar, enligt Läkemedelsverkets regler.

Innan blekingen
Innan vi genomför tandblekningen undersöker vi din tandstatus. Tänderna ska vara friska och fria från karies och tandsten om resultatet ska bli bra. Har du gjort en tandläkar- eller tandhygienistundersökning inom de senaste sex månaderna räcker det bra. Om det är längre än sex månader sedan bokar vi in dig på en undersökning till en kostnad av 595kr innan själva tandblekningen.

Professionell blekning på klinik
Våra erfarna tandhygienister och tandläkare ge dig en skonsam och helt smärtfri behandling med exakt det resultat du önskar. Behandlingen innebär i princip att ett gel appliceras på dina tänder som sedan belyses med en härdande lampa. Effekten blir att missfärgningar och fläckar bryts ner. Efter behandlingen kan du glädja dig av ditt vita och fina leende en lång tid framöver.

Blek hemma med skenor
Vi börjar med att ta avtryck av din över- och underkäke med en avtrycksmassa och tillverkar sedan två mjuka plastskenor. Dessa hämtar du hos oss tillsammans med sprutor med blekningsgel. Du kommer att få noggranna instruktioner av oss. Räkna med 7-10 dagar för att få ett bra resultat. Skenorna använder du antingen på dagen eller natten, det som passar dig bäst. Längre fram kan du bättra på resultatet genom att köpa mer blekningsgel och återanvända dina blekskenor.